Κόστος Μεταφορικών - Αποστολή Παραγγελιών

Ο χρόνος παράδοσης όλων των προϊόντων μας κυμαίνεται από 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την απόσταση της διευθυνσης παράδοσης απο τα μεγάλα αστικά κέντρα, και αφορά όλη την Ελλάδα. Για τον ακριβή χρόνο παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας ενημερώνεστε πριν την αποστολή της. Το κόστος των μεταφορικών και η πιθανή επιβάρυνση της αντικαταβολής, εάν την επιλέξετε, σε καμία περίπτωση δεν ωφελούν οικονομικά την εταιρεία μας.

Αποστολή με Εταιρεία Ταχυμεταφορών (ACS ή Πόρτα-Πόρτα)

Το κόστος των μεταφορικών είναι 5.00€, ενιαίο για όλα τα προϊόντα μας, και αφορά όλη την Ελλάδα.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε συνολο παρραγελιας ανω των 100€ 

Διαθέσιμες επιλογές πληρωμής είναι:

  1. Αντικαταβολή 
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό .
 Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

  1. Για αποστολές παραγγελιών που περιλαμβάνουν ογκώδη και βαριά δέματα το κόστος των μεταφορικών, εάν αποσταλούν στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), είναι αρκετά υψηλό οπότε σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία σας αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία οπού το κόστος των μεταφορικών είναι επίσης ενιαίο 5.00€. Υποχρέωσή σας να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας, αυτοπροσώπως ή εξουσιοδοτώντας κάποιον εκπρόσωπο. Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή στην περίπτωση αποστολής παραγγελίας με μεταφορική εταιρεία δεν είναι δυνατή.
  2. Διαθέσιμη επιλογή πληρωμής είναι μόνο κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. .
  3. Αποστολή με ΚΤΕΛ (μόνο εντός Κρήτης και κατοπιν συνεννοησης με το καστημα)Εντός Κρήτης και σε παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά με ΚΤΕΛ είναι δωρεάν. Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή στην περίπτωση αποστολής παραγγελίας με ΚΤΕΛ δεν είναι δυνατή. Διαθέσιμη επιλογή πληρωμής είναι μόνο κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

  • *Όλες οι τιμές προϊόντων, μεταφορικών και αντικαταβολής που αναφέρονται στο motogus.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και έτσι νοούνται σε όλα τα παραπάνω αναγραφόμενα.
  • *Για τιμές χονδρικής να επικοινωνείτε πάντα τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο του καταστήματος για να ενημερωθείτε για εκπτώσεις, προσφορές ή δώρα που μπορεί να προκύπτουν, ανάλογα την παραγγελία σας